1. Saltar al menu
  2. Saltar al contingut
  3. Saltar al peu

Història en clau de ficció

Els autors han treballat al llarg de tres anys en la documentació i redacció del llibre. En l’etapa final, han comptat amb la col·laboració –que agraeixen expressament- de destacats experts en diferents disciplines relacionades amb l’arqueologia o la història: Gemma Garcia, Antonio Moro, Domènec Ferran, Pere Roca i Joan Soler.

Llegeix més...

Les il·lustracions i fotografies

Les il·lustracions de la novel·la històrica “La llegenda d’Ègara” són obra del fotògraf Jaume Cabús (Terrassa, 1944), que per primera vegada fa pública la seva faceta com a dibuixant i il·lustrador. 

Llegeix més...

Sant Jordi, mil anys després del 1013

La novel·la “La llegenda d’Ègara” acaba l’any 1013, però el llibre ha estat editat pel Sant Jordi del 2013. Exactament, mil anys després. Centenars de persones l’han comprat aquests dies, amb ganes d’endinsar-se en la llegenda i la història de l’antiga Ègara.

Llegeix més...

Sons de llegenda

La música ens ha acompanyat i inspirat mentre escrivíem La llegenda d’Ègara. Els sons ens han traslladat a d’altres èpoques, a temps antics i remots en els que es tocaven instruments diferents als que coneixem en l’actualitat. Són melodies i acords, alguns veritablement sorprenents. Hem volgut fer un recull dels sons d’aquests segles i compartir-los amb tots i totes vosaltres.

Llegeix més...

On aconseguir el llibre

El llibre es pot adquirir (PVP 18 euros) des del 14 d’abril a les llibreries de Terrassa. En cas que no el trobeu, us preguem que contacteu amb l’editorial: Novagraf Edició, per telèfon al 93 735 45 08 o per e-mail a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Llegeix més...